Optimaliser Din Trege Pc For Bedre Ytelse!

Dette har både en gratis og en betalt versjon, og fungerer både til Windows og OSX . Foruten dette har CCleaner en rekke andre verktøy som er nyttige for andre punkter i denne artikkelen. Datamaskiner og alle delene som finnes på innsiden er ikke skapt for å tåle tidens tann. Da kan det være nødvendig å kjøpe nye komponenter . Før du gjør dette anbefaler vi å sjekke at all programvaren på PC-en kjører som den skal, for å sikre at det er et hardware-problem – ikke et software-problem. Er du heldig, kan løsningen være å ta ut batteriet, dersom du har bærbar PC.

  • Om du ikke har mistet motet skal vi nå gjøre endringer i registeret på PC-en din, slik at den viser Windows-mobilen din som en mediaspiller.
  • Velg nettlesere du vil automatisk bli tilbakestilt og hensiktsmessige tilbakestillingsalternativene, klikk på “tilbakestille“.
  • Dette betyr at du i utgangspunktet er nødt til å bruke Microsofts Zune-programvare for å få tilgang til filene fra PC-en din.

RegCleaner går gjennom registeret og fjerner utgåtte og overflødige oppføringer, for eksempel fra gamle programmer som du har fjernet. Den enkleste måten å renske opp i dette registeret er å bruke et program laget for dette formålet, for eksempel gratisprogrammet RegCleaner. Programmet har til og med støtte for norsk språk. Det er ikke alle program som lar seg avinstallere via Kontrollpanelet, dessverre. Spesielt ikke de som i hemmelighet har blitt installert på pc-en din, som annonse- og spionprogram.

Instruksjonsvideo Hente Data Fra Registeret #1

Systemet blir mye raskere av å gjøre det. Sier de da. Windows 11 vil lanseres trinnvis, og utrullingen av det nye operativsystemet vil starte senere i 2021. For Windows 10-brukere vil dette være en gratis oppgradering, og i teorien vil man kunne gå over til det nye OS-et, selv om man fortsatt bruker Windows 7 eller 8.1. Ordbøkene i programmet tar plass på harddisken din; dllkit.com/nn/dll/msvcp140 hvor mye plass avhenger av hvilke og hvor mange ordbøker man abonnerer på. Vi anbefaler at du har minst 1 GB ledig på harddisken din når du installerer Ordnett Pluss. Programmet installeres på enbruker-PCer, og fungerer i utgangspunktet ikke i klient/server-løsninger.

Se Hva Som Skjuler Seg I Den Første Pc

Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole. Dersom du ikke finner emnet ditt i listen over emner i søknadsskjema må du først sjekke at du søker innen fristen som er 7 dager før eksamen. Dersom du er innenfor fristen og fortsatt ikke finner emnet ditt må du melde inn en sak iUiBhjelp.nosnarest mulig. Dette fungerer vanligvis greit, men når slike regler ikke fjernes ved avinstallering kan det føre til problemer senere. Trykk på OK, gi filteret et navn som for eksempel Tilkoblingshendelser og trykk på OK igjen. I Windows 10 kan du trykke på Handling og deretter på Opprett egendefinert visning.

AVG PC TuneUp vil også søke etter feil på datamaskinen din og i Microsoft Windows-operativsystemet. Etter en grundig skanning vil AVG PC TuneUp foreslå løsninger på feil som er funnet, slik at du kan ha en feilfri datamaskin. (Innbytte prisen vil avgjøres på versjon/generasjon på CPU den har, hvilken tilstand PC’n er i og den må ha Windows 7 eller nyere installert).